Φιλοσοφία Timeless

Το όραμα μας με τα αναμνηστικά της σειράς Timeless Memories είναι να προσφέρουμε σε γονείς διαχρονικές δημιουργίες άφθαρτες στο χρόνο που γιορτάζουν τη ζωή και τη γέννηση της.

 

Θέλουμε να δημιουργούμε αναμνηστικά υψηλής συναισθηματικής αξίας προσφέροντας μια μόνιμη πηγή ψυχικής ανάτασης και πνευματικής σύνδεσης με μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μας. Ευελπιστούμε πως κάθε προσωπική μας δημιουργία μπορεί να επαναφέρει και να ξαναγεννά για έναν γονιό τα πιο όμορφα συναισθήματα της στιγμής της γέννησης του παιδιού του.

 

Διακοσμητικά νεογέννητο ιδέες για δώρα μωρά

Αποτύπωμα πατουσάκι μωρού αναμνηστικά δώρα

Για μαιευτήριο babyprint baby print

Τι ακριβώς κάνουμε

Η στιγμή της γέννησης ενός παιδιού είναι αναμφίβολα η πιο μαγική στιγμή στη ζωή μας. Το πρώτο, ουσιαστικά, 'βήμα' που κάνει στη ζωή το μικρό μας γίνεται με τη διαδικασία της κράτησης του αποτυπώματος της πατουσίτσας του από το Μαιευτήριο.   

Η babyprint γιορτάζοντας τη μαγεία της γέννησης, μας δίνει την ευκαιρία να κρατήσουμε ένα μικρό αλλά τόσο πολύτιμο αναμνηστικό, από αυτή τη στιγμή, για πάντα.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να αποτυπώσουμε αυτό το 'πρώτο βήμα' στη ζωή του μωρού μας, σε μια σειρά από υψηλής αισθητικής και ποιότητας διακοσμητικά στοιχεία κατασκευασμένα από πρωτότυπα ποιοτικά υλικά (πχ. ξύλο, ακρυλικό, αλουμίνιο)

Πως;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει τη φωτογράφηση από εσάς (ή ιδανικά το σκανάρισμα), του αποτυπώματος από το χαρτί του μαιευτηρίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο και να μας στείλετε τη φωτογραφία με email...

Εμείς θα φροντίσουμε για την ειδική επεξεργασία/προετοιμασία και την τελική αποτύπωση, πάνω στο διακοσμητικό της επιλογής σας, με την τεχνολογία χάραξης laser.

Τι πρέπει να κάνω;

Για να μπορέσετε να παραγγείλετε το δικό σας μοναδικό αναμνηστικό θα χρειαστεί να έχετε ένα αντίγραφο από το αποτύπωμα του μικρού σας από το μαιευτήριο. Αν δεν σας το έχουν δώσει, ή δεν ξέρατε καν ότι υπάρχει, μπορείτε με μια απλή αίτηση να το ζητήσετε από το μαιευτήριό σας.  

01

Διαλέγετε το αγαπημένο σας σχέδιο από το e-shop μας και κάνετε την παραγγελία σας

02

σκανάρετε(κατά προτίμηση) ή παίρνετε μια κοντινή φωτογραφία του αποτυπώματος

03

μας στέλνετε με email το αποτύπωμα και αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας που λάβατε από το e-shop μας.

04

περιμένετε να παραλάβετε το μοναδικό σας αναμνηστικό στην πόρτα σας!

Μιλήστε μας...

...θα χαρούμε να σας ακούσουμε

τ. (0030) 210 66 12 314

Γράψτε μας...

...οποιοδήποτε σχόλιο ή απορία έχετε κι εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα

info@babyprint.gr

Επισκεφθείτε μας...

Εργαστήριο 

Κλεισθένους 258, Γέρακας 153 44

proudly designed & made with love in Greece | ©2016 by babyprint